Lykke børn - privat pasningsordning i Osted, Lejre

ved Nadia og Yath Madsen, tlf. 25 74 84 15

Ture

Når børnene forlader deres trygge rammer for at tage på ture, store som små, styrkes og udvikles deres fantasi, evnen til at lege og finde på og ikke mindst fællesskabet børnene imellem. Turene er med til at åbne verdenen for børnene og giver dem noget andet at være fælles om og tale om.

Hos Lykke børn nyder vi, at opleve og komme på ture. Turene er meget forskellige og kan være alt lige fra en heldagstur til ZOO, hvor vi også sover lur i vores små medbragte telte, til en tur ned til købmanden og handle ind til vores mad. Turene spænder bredt og kan både være planlagte og impulsive.
Af forskellige ture kan nævnes: stranden, skoven, et besøg hos den lokale bondemand, ZOO, Pangea park, besøge andre private pasningsordninger, handle ind hos købmanden, gåtur i nærmiljøet, legeplads, bibliotek, Roskilde havn, teater og meget, meget mere.

Selvom vi nyder en masse dejlige ture, så vægter vi det også højt, at vi "bare" kan være hjemme og fordybe os i en god leg eller et kreativt projekt.
Det at vi er 2 voksne gør også, at vi har mulighed for at dele børnegruppen op, således at der kan laves forskellige alderssvarende ture og aktiviteter. Et barn på 11 måneder får ikke det samme ud af en tur i minikino, som et barn på 2 år. Derfor synes vi det er så skønt, at vi har den mulighed, så vi bedre kan tilgodese alles behov.