Lykke børn - privat pasningsordning i Osted, Lejre

ved Nadia og Yath Madsen, tlf. 25 74 84 15

Os og vores familie

 

Vi hedder Nadia (33 år) og Yath (42 år), vi er gift og har 2 børn, Anastacia fra 2015 og Valentin fra 2017.
Vi har ingen husdyr indenfor, men har 2 søde og kælne kaniner ude i haven.

 

Vores hus som danner rammerne for Lykke børn, rummer et dejligt stort køkken/alrum, hvor vores Lykke børn og os, har mange hyggelige stunder. Her er indrettet flere små læringsmiljøer - en hule og læsehjørne med plads til gemmeleg og højtlæsning, legekøkken til at kokkerer i, et hjørne med bilbane og plads til at bygge med klodser. I køkken/alrummet er der desuden god plads til at udfolde os både motorisk og kreativt. Udover en masse leg, så er det selvfølgelig også her vi nyder dagens måltider, medmindre vi er på udflugt eller vejret er til at spise i haven.

Vores gang rummer også flere kroge, med plads til leg og læring. Her er en værktøjsbænk til den lille håndværker, dukke med dukkeseng og tilbehør til dukkemor og dukkefar, et læsehjørne med en blød madras og masser af bøger, samt en lille reol med blandet legetøj, som løbende bliver skiftet ud, så det passer til børnenes alder, behov og interesser.

Vores have rummer et fint legehus, en sandkasse, rutsjebane, vippe, mm. Der er herudover også plads til at cykle op og ned af vores indkørsel, som naturligvis er lukket af for vejen.

I foråret/sommeren dyrker vi tomater, jordbær, gulerødder, kartofler, ærter, mm. i vores højbede.
Fra haven er der desuden en udgang til et lille skovstykke med en lille naturlegeplads.