Lykke børn - privat pasningsordning i Osted, Lejre

ved Nadia og Yath Madsen, tlf. 25 74 84 15

Natur og udeliv

Et godt og sundt børneliv skal indeholde natur, frisk luft og mulighed for at udforske og lege og følge årstiderne skifte. Det mener vi i hvert fald. 
 

Hos Lykke børn bruger vi meget tid i naturen. Vores eget fantastiske udemiljø bruges i al slags vejr og her er der rig mulighed for at udfolde sig i vores store have som bl.a. indeholder legehus, sandkasse, trampolin, vippe, gynge, rutsjebane, fliser så der kan køres ræs i vores forskellige køretøjer, fodboldmål og selvfølgelig en masse græs så der er rig mulighed for at bevæge sig og udforske. Herudover har vi en dejlig køkkenhave, som vi også bruger en del tid i med bl.a. at så en masse og senere nyde alle lækkerierne fra. Udover vores egen have, så nyder vi også at bruge nærmiljøet, hvor der både er skov, legeplads og bondegård med køer, katte og høns. 

At vær i naturen giver et væld af muligheder for leg og læring. Vi finder dyr i skovbunden, lytter til fuglene kvidrer, kigger på træerne der svejer i vinden, finder grene og kogler. Børnene styrer tempoet og vi er lige dér som de støttende og guidende omsorgspersoner, når mor og far ikke er der. Klar til at se alt det de stolt viser de har fundet i skovbunden, klar med en varm favn, et pust på knæet hvis man falder og det gør ondt. Vi er lige dér, altid klar når de har brug for os.