Lykke børn - privat pasningsordning i Osted, Lejre

ved Nadia og Yath Madsen, tlf. 25 74 84 15

Hverdagen hos Lykke børn - et anerkendende og kærligt miljø

 

For børnenes trivsel og tryghed, er det vigtigt med en stabil hverdag med faste rutiner. Derfor startes dagen med, at der stille og roligt bliver taget imod jeres barn, hvor der er tid til at vinke og sige farvel til mor og far.
Herefter leger vi stille og roligt og starter dagen på en naturlig måde.

De børn der har brug for en formiddagslur tilbydes dette. Der soves til ca. kl. 9, hvor der serveres formiddagsmad. Dette kan være havregrynsvafler, bananpandekager, boller, knækbrød, mm. 

Efter formiddagsmaden begynder dagens aktiviteter.
En aktivitet kan f.eks. være en tur på bondegården, motoriske udfordringer på motorikbanen vi bygger ud af Bobles, puslespil, besøg af andre børn fra private pasningsordninger, gå tur i nærmiljøet, en tur i haven, stille og rolig leg ind/ude, lave kreaprojekter som f.eks. tegne, male, lege med modellervoks, lave fuglemad, bage, lave fastelavnsmasker, lave nøgleringe og meget meget mere. En aktivitet er aldrig mere fastlagt, end at den kan laves om, såfremt børnenes energi og humør ikke er til det.

Omkring kl. 11 spises der frokost. Dette består enten af rugbrød med diverse pålæg eller varm mad som f.eks. pasta og kødsovs, frikadeller, svensk pølseret, tomatsuppe, mm.


Efter frokost puttes alle børn til lur.

Når alle børnene er vågne ca. kl. 14.30/15.00 spiser vi eftermiddagsmad. Her serveres ofte frugt, boller, pesto-, pizza-, eller dadelsnegle.


Vi leger og hygger enten i haven eller indendørs, indtil mor eller far kommer.