Lykke børn - privat pasningsordning i Osted, Lejre

ved Nadia og Yath Madsen, tlf. 25 74 84 15

Hvorfor vælge Lykke børn?

Det er jeres valg, hvem der skal passe jeres barn og med en plads hos Lykke børn ved I, at det er os.

Det er altid os der siger godmorgen når jeres barn bliver afleveret og altid os der vinker farvel om eftermiddagen. Det er altid os der er der til sjov og leg, men også os der er der til når det hele bliver lidt svært og der er brug for en tryg favn.
Børnene kender os, vores omgivelser og vores rutiner og dette giver tryghed både hos jeres barn, men også hos jer som forældre.

Vi kender jeres barn og ved derfor også, hvis det opfører sig anderledes en dag og da vi er sammen med jeres barn hele dagen, har vi mulighed for at give jer en fyldestgørende overlevering.

Hos os får jeres barn en tryg og omfavnende base, hvor rammerne tilpasses børnene og ikke omvendt. Vi har mulighed for at ændre dagens planer, hvis humør og energi ikke er til det. Der er ingen stress og jag, da der ikke er noget vi SKAL nå.
Hos Lykke børn er der tryghed, nærvær, omsorg og fællesskab og altid i øjenhøjde og med det enkelte barn i fokus. Der er tid til hvert enkelt barn og der er ingen udefrakommende faktorer, som bestemmer hvad vi skal foretage os.


Vi prioritere en god normering med 2 voksne til max 8 børn og netop det at vi er 2 voksne, giver langt mere tid og nærvær til børnene, da der altid er en ved dem som har tid til at forsætte legen, selvom der skal laves mad, skiftes, puttes, er indkøring af nyt barn, mm. 

Hos Lykke børn oplever vi så mange dejlige ting sammen. Vi tager på besøg hos den lokale bondemand og ser køerne blive malket og kigger på de store maskiner. Vi tager i Zoologisk have og ser på dyr, vi måske aldrig har set før. Vi skaber nye venskaber med andre børn fra private pasningsordninger. Vi leger ude i alt slags vejr og oplever årstiderne skifter. Vi udfolder os motorisk på banen vi bygger af al vores Bobles. Vi hygger indenfor og leger med puslespil, magneter, bilbane, mm. Vi laver kreaprojekter som f.eks. fastelavnsmasker, lysestager, julegaver til mor og far, fuglemad, maler, tegner, og meget mere.

Hos Lykke børn elsker vi højtider og fejre derfor bl.a. fødselsdag, fastelavn, holder julefrokost, påskefrokost, sommerafslutning med forældre, mm.


Vi vægter samarbejdet med jer forældre utrolig højt og forventer en gensidig respekt, i samarbejdet om at ville jeres dyrebareste det aller bedste.

Ved at vælge en privat pasningsordning, giver du dit barn en hverdag, som kan tilpasses dit barns behov på en helt anden måde, end i en vuggestue. Dette giver et større nærvær og en tættere relation hos børn/voksen.

 

10 gode grunde til at vælge en privat børnepasser:

1: Fordi du selv vælger den børnepasser, som passer til dig og dit barn.

2: Fordi vi er underlagt anmeldte og uanmeldte tilsyn fra kommunen.

3: Fordi vi er engagerde udover det sædvanlige.

4: Fordi vi ingen gæstebørn har, og derved minimere risikoen for sygdomssmitte og fordi det giver ro og tryghed.

5: Fordi det ydes søskende rabat.

6: Fordi vi ikke kan fyres grundet faldende børnetal.

7: Fordi vi har mulighed for at lave individuelle aftaler.

8: Fordi du har mulighed for at sikre dig en plads allerede i graviditeten, hvilket giver ro i resten af barslen.

9: Fordi vi er godkendt på lige fod med kommunale dagplejere.

10: Fordi vi er herre i eget hus og derfor kan lave lige den pasningsordning vi ønsker.