Lykke børn - privat pasningsordning i Osted, Lejre

ved Nadia og Yath Madsen, tlf. 25 74 84 15

Forældre fortæller

"Et skift fra vuggestue til Lykke dagpleje var den bedste beslutning vi kunne tage for vores søn. En dagpleje som er langt mere end vi havde turde drømme om. Den måde de omfavner børnene (og forældrene) på er helt særlig samt den ro, tryghed og omsorg de giver. Det er tydeligt de lægger liv og sjæl i deres arbejde. Vi vil til hver en tid, fra hjertet af, anbefale dette sted." - Daniel, far til N.

 

"Alle børn fortjener en god start på livet og det kan de få hos Lykke børn. Den skønneste pasningsordning med to voksne der virkelig gør et godt stykke arbejde og en forskel for de små. Vi aflevere trygt vores barn i hverdagen og henter en meget glad pige hver dag." Mor til A.

 

"Vi har været så heldige at få plads hos Nadia og Yath private pasningsordning her i oktober 2023. Med det samme kunne vi mærke den omsorg og nærvær der er til børnene i Nadia og Yath's hjem. Da jeg talte med Nadia i telefonen, var jeg slet ikke i tvivl om at de skulle passe vores datter Olivia. De laver kreative ting med børnene og de får sundt og nærende hjemmelavet mad. Nadia og Yath passion for pasningsordningen skinner fuldstændigt igennem. Jeg er simpelthen bare helt tryg når jeg aflevere vores datter - og det er bare super skønt, i en til tider travl hverdag pga. mit arbejde osv. De bor meget tæt på Osted Skole og ligger derfor meget centralt i Osted. Jeg vil til hver en tid anbefale Lykkebørn til alle. Jeg er i hvert fald utroligt glad for pasningsordningen helt ind i hjertet." - Maria, mor til Olivia.

 

"At være landet i denne lille børneoase er helt fantastisk. Lykke børn er det mest nærværende, hyggelige, rolige og givende miljø jeg kan forestille mig, for små børn der skal undvære deres arbejdende forældre. Jeg vil på det varmeste anbefale Nadia og Yath." - Camilla, mor til Agnes.